Industriservice

Smålands Maskintjänst har en bred inriktning inom industriservice och kan ta an de flesta utmaningar. Vid industriservice och montagearbeten använder vi oss av servicebilar som är fullt utrustade med de verktyg och tillbehör som vi behöver för att kunna utföra arbetet på ett optimalt sätt. Nedan följer några exempel på arbeten som vi utför hos kunder:

- Rivningar av maskinparker
- Reparationer och underhållsarbeten på maskiner vid driftstopp
- Truckservice
- Övriga reparationer och förebyggande underhåll

Utför ni själva era reparationer och underhållsarbeten inom industrin men ibland är kort om personal, har vi möjlighet att hyra ut personal till er. Detsamma gäller maskinförare, då företaget har en historik inom entreprenad, har vi personal som har förarbevis för lastmaskin, grävmaskin, teleskopslastare och mobilkran.

Ibland kräver en del servicejobb inköp av såväl motorer, lager, kedjedrev till pneumatik som maskinbyggare har vi under många år byggt upp ett bra inköpsnätverk där vi kan köpa in reservdelar till er anläggning inom rimliga priser!

Genom att vi har en mekanisk verkstad kompletterar vi industriservicejobben med att vi snabbt eller planerat kan ta fram reservdelar som gått sönder!